БАУЗ с участие на международния форум „Индустрия и иновации 2011”
This is my site Публикувано от Dimitar на 08.11.2011 – 11:18

БАУЗ  ще вземе участие в международния форум „Индустрия и иновации 2011”, който ще се проведе на 17 и 18 ноември в Кемпински Хотел Зографски. Форумът ще постави акцент върху новите „умни” открития и нововъзникващите технологии с вградена интелигентност, както и на онези умения, които ще са необходими на бизнеса и институциите за техния успех при изграждането на една по-интелигентна икономика. Фокусът ще е върху новите методи, от които биха могли да се възползва не само бизнесът, но също правителството и потребителите. Новите пазарни ниша с потенциал за огромно разрастване като например „умни сгради, интелигенти мрежи, системи за зареждане на електромобили и др. “ вече са във фокуса на много компании от тези сектори.

Тази година събитието ще премине под мотото „Изграждане на интелигентна и устойчива икономика“ и ще постави амбициозни цели за преструктуриране на икономиката през следващите години, така че да се осигури просперитет на настоящото, а и на бъдещите поколения.

Участниците се запознават с общата рамка за устойчиво развитие на бизнеса в България, с утвърдени международни практики в тази сфера, както и чисто практически обсъждат с представители на правителството реални действия, подкрепа и стимулиране на инвестиции в иновации и нови производства

Leave a Reply